52e5198cde3a7fc71f00066b_logo.jpg

Over ons

"Verwarmen… al meer dan 40 jaar onze specialisatie"

 

De derde generatie. Daar zijn ze trots op bij Vermassen-Raes. Kleinzoon Wim Raes, zet samen met Ignaas Goethals het bedrijf verder. "De jarenlange positieve naamsbekendheid, de blijvende investering in opleiding, ervaren en geschoolde medewerkers, dat zijn de grondbeginselen die we bij Vermassen-Raes graag verder in stand houden", aldus Wim.

 

 

"Uw energieverbruik is onze bezorgdheid"

"Onze klanten weten dat we steeds de meest energiezuinige oplossing voorstellen. Dankzij onze eigen studiedienst kunnen we dat altijd opnieuw waarmaken", licht Ignaas ons toe.

Of het nu gaat om een nieuwbouw, een renovatie of het vervangen van een verwarmingsketel, wij houden altijd rekening met uw gezinssituatie, uw leefgewoontes, het aantal ruimtes, de ligging van uw woning...enz. Hierdoor kunnen we u de meest optimale mogelijkheden voorstellen die een laag energieverbruik garanderen en dat voor de volgende decennia.

 

"Ervaren, toegewijd en opgeleid team"

Onze reputatie valt of staat met onze medewerkers. Vermassen-Raes stelt dan ook alles in het werk om niet alleen de kennis maar ook de normen en waarden over te dragen naar haar medewerkers toe. Respect, Integriteit, Orde, Netheid en Optimale afwerking staan hoog aangeschreven. Regelmatige bijscholing en de kennis van onze studiedienst, zorgen ervoor dat u een betrouwbare partner hebt aan Vermassen-Raes.

 

"Zorgeloos traject met optimale werking én afwerking"

Het gaat niet alleen om een optimale werking én afwerking (zoals bijvoorbeeld de extra fijnafstelling van uw verwarmingsinstallatie). Een zorgeloos traject vinden wij minstens even belangrijk. Correcte afspraken, zowel op vlak van budget als tijd, respecteren wij graag voor u.